Seinäjoki

Seinäjoen Romukioski on paikallisten asukkaiden ja yritysten luotettava kumppani laadukkaissa ja monipuolisissa kierrätyspalveluissa. Olemme tunnettuja ympäristöystävällisestä lähestymistavastamme metallin ja auton akkujen kierrätyksessä. Tutustu lisää palveluihimme, katso kartalta ajo-ohjeet sekä aukioloajat ja ota tarvittaessa yhteyttä!

Metallin kierrätys Seinäjoella

Seinäjoen Romukioskille voit tuoda tarpeettomat metalliesineet, kuten kupariputket, alumiinipellit ja muut vanhat metallijätteet, jotka saavat meillä uuden elämän. Vastaanotamme ja kierrätämme metallijätteet asianmukaisesti ja ympäristöystävällisesti samalla auttaen suojelemaan ympäristöä.

Elektroniikka

Sähkö- ja elektroniikkalaitteet, kuten tietokoneet, televisiot ja vanhat puhelimet, voivat sisältää arvokkaita materiaaleja. Tarjoamme turvallisen ja vastuullisen tavan kierrättää vanhat elektroniikkalaitteet, varmistaen niiden asianmukaisen käsittelyn ja ympäristöystävällisen hävittämisen.

Auton akkujen kierrätys 

Auton akut sisältävät myrkyllisiä aineita, jotka voivat vahingoittavat ympäristöä, jos niitä käsitellään väärin. Kierrätykseen tulevien auton akkujen tulee kuitenkin olla lyijyakkuja, ja niissä on oltava joko Pb- tai Lead-merkintä.

Seinäjoen toimipisteemme (Hamarintie 138, Kivimäen entinen broileritila) on avoinna torstaisin klo 14:00-17:00 ja perjantaisin klo 14:00-16:00.