Jalasjärvi

Hei sinä, jolla pihallasi lojuu vanhoja metalliesineitä! Romukioski Jalasjärven toimipisteessä on ratkaisu ongelmaasi. Tarjoamme laadukasta ja vastuullista metalliromujen vastaanottoa ja kierrätystä, mikä ei ainoastaan auta sinua pääsemään eroon turhasta tavarasta, vaan myös tekee sen ympäristöystävällisellä tavalla. Miksi jättäisit vanhat esineesi ruostumaan nurkkiin, kun voit hyödyntää ne uudelleen? Tutustu lisää palveluihimme ja tuo metallijätteesi meille!

Metalliromun kierrätys ja vastaanotto: Muuta romusi rahaksi!

Älä enää säilytä nurkissasi vanhoja metalliesineitä – vaan muuta ne rahaksi! Tuo metalliromusi meille, ja maksamme siitä sinulle kilpailukykyisen hinnan! Vastaanotamme kaikenlaista metallijätettä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii metallien käsittelystä ja kierrätyksestä, jotta voimme hyödyntää niiden arvokkaat materiaalit uudelleen. Katso ajo-ohjeet ja aukioloajat alapuolelta ja tuo metallijätteesi meille. Muuta metalliromusi rahaksi jo tänään!

Aukioloajat ja ajo-ohjeet

Jalasjärven toimipisteemme (Hallitie 11) on avoinna perjantaisin klo 10:00 – 12:00.

 

Yhteystiedot: 


 

Tiesitkö, että suuremmissa erissä voimme järjestää nouto- ja vaihtolavapalvelun suoraan yrityksenne piha-alueelle? Ota yhteyttä Romu Mäkeen ja kysy lisää! Siirry Romu Mäen verkkosivuille alla olevasta napista.

Siirry Romu Mäelle ->