Alajärvi

Alajärven Romukioski tarjoaa laadukasta ja kätevää romujen ja metallien vastaanottopalvelua. Tuotamme asiakkaillemme helpon tavan kierrättää vanhat metallit ja romut vastuullisesti. Olipa kyseessä sitten pieni kodin kokoelma tai suurempi teollisuusmäärä, meiltä löytyy tehokas ratkaisu jokaiseen tarpeeseen. Luota asiantuntemukseemme ja tuo metallijätteesi meille – autamme sinua tekemään ympäristöystävällisen valinnan samalla kun saat hyvää palvelua.

Romun ja metallijätteiden keräys ja kierrätys

Ympäristötietoisuus ja kestävä kehitys ovat tärkeitä arvoja nykypäivän maailmassa. Siksi tarjoamme Alajärven Romukioskilla tehokkaan ratkaisun romun ja metallijätteiden keräykseen ja kierrätykseen. Olipa kyseessä sitten vanhat kodinkoneet tai purkutyömaiden metallijäte, meillä on ammattitaito ja resurssit hoitaa asia tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Romukioski Alajärvi palveluksessasi

Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Luotettavuutemme ja ammattitaitomme varmistavat, että jätteiden kierrätysprosessi sujuu jouhevasti ja vastuullisesti.

Liity mukaan kestävään toimintaan ja tuo romusi ja metallijätteesi meille. Yhdessä voimme tehdä positiivisen vaikutuksen ympäristöön ja tuleviin sukupolviin. Voit katsoa reittiohjeet Alajärven romukioskille ja tuoda romusi suoraan meille tai soittaa meille tarvittaessa ja tiedustella lisää!

Alajärven toimipisteemme (Kitrontie) on avoinna maanantaisin klo 14:00 – 17:00.

 


Tarjoamme sovittaessa noutopalvelun suurille erille. Voit tiedustella suurempien erien noutoja ja vaihtolavapalvelua Romu Mäen sivuilta.

Romu Mäen sivuille ->