Huittinen

Etsitkö tehokasta tapaa kierrättää metalliromuja Huittisen alueella? Romukioski Huittinen on ratkaisusi. Tarjoamme laadukasta ja vastuullista metalliromujen vastaanottoa ja kierrätystä, joka auttaa sinua pääsemään eroon vanhoista metalliesineistäsi ympäristöystävällisellä tavalla. Tutustu lisää palveluihimme ja tuo metallijätteesi meille!

Metalliromun kierrätys ja vastaanotto

Meille voit tuoda monenlaisia metalliromuja, olipa kyseessä sitten vanhat kodinkoneet, elektroniikka jäte, tai rakennustyömaiden metallijäte. Huolehdimme siitä, että metallit käsitellään asianmukaisesti ja kierrätetään tehokkaasti, jotta niiden arvokkaat materiaalit saadaan hyödynnettyä uudelleen.

Helppoa ja vaivatonta

Romukioski Huittinen tekee metalliromujen kierrättämisestä ja vastaanottamisesta helppoa ja vaivatonta. Luota asiantuntevaan palveluumme ja tee ympäristöystävällinen teko tuomalla metalliromusi meille. Yhdessä voimme edistää kestävää kehitystä ja säilyttää ympäristömme puhtaana ja terveenä. Katso ajo-ohjeet ja sijaintimme alla olevasta kartasta ja tuo metalliromusi Romukioskiin!

Huittisten toimipisteemme (Loimijoentie 90, ABC-huoltoaseman vieressä) on avoinna tiistaisin klo 14:00 – 17:00.

 

 


Suuremmissa erissä voit tiedustella nouto- ja vaihtolavapalvelua suoraan Romu Mäeltä. Siirry Romu Mäen verkkosivuille alla olevasta napista.

Romu Mäelle ->