Jämsä

Romukioski: Laadukasta kierrätystä ja metallinkeräystä

Onko kotisi tai pihapiirisi täynnä vanhoja metalliesineitä, jotka lojuvat käyttämättöminä? Romukioski Jämsä tarjoaa ratkaisun ongelmaasi tarjoamalla laadukasta metalliromun kierrätyspalvelua ja monipuolista metallinkeräystä Jämsän alueella. Me Romukioskilla ymmärrämme, että vanhat metalliesineet voivat kerääntyä nurkkiin ja piha-alueille vuosien varrella. Siksi tarjoamme kätevän ja vastuullisen tavan päästä eroon turhasta tavarasta samalla, kun teemme ympäristölle hyvää.

Metalliromun keräys ja vastaanotto

Tarjoamme laadukasta ja monipuolista metalliromun keräys- ja vastaanottopalvelua Jämsän alueella, jotta voit päästä eroon tarpeettomasta metallijätteestäsi helposti ja ympäristöystävällisesti. Olipa kyseessä sitten vaikka pihan nurkissa lojuvat metalliputket, me otamme ne vastaan ja huolehdimme niiden asianmukaisesta käsittelystä.

Ympäristöystävällinen kierrätyspalvelu

Tavoitteenamme on edistää kestävää kehitystä tarjoamalla tehokasta ja ympäristöystävällistä metalliromun kierrätyspalvelua. Koulutettu henkilökuntamme varmistaa, että jokainen vastaanotettu esine käsitellään vastuullisesti ja kierrätetään mahdollisimman tehokkaasti. Näin voimme yhdessä auttaa vähentämään jätteen määrää kaatopaikoilla ja säästämään luonnonvaroja. Katso ajo-ohjeet ja aukioloajat alapuolelta ja tuo metalliromusi meille!

Aukioloajat ja ajo-ohjeet

Jämsän toimipisteemme (Teollisuuskatu 1 C) on avoinna maanantaisin klo 10-12.

Yhteystiedot:


Suuremmissa erissä voit tiedustella suoraan Romu Mäeltä nouto- ja vaihtolavapalvelua. Klikkaa alla olevaa painiketta siirtyäksesi Romu Mäen verkkosivuille.

Siirry Romu Mäelle ->