Itsepalvelupisteiden toiminta

Paikallista palvelua maailmanmarkkinahinnoilla.


MITEN ITSEPALVELUPISTEESSÄ TOIMITAAN?

Lempäälän, Someron ja Porvoon pisteissä on mahdollisuus käyttää etukäteen sovittaessa itsepalvelupistettä ma-pe klo 7:00 – 17:00 välisenä aikana.
Itsepalvelupiste palvelee sovittaessa, mutta liikkuvan ostopisteemme eli kauppa-auton kiireiden vuoksi toivomme että sovitaan aika tuonnillesi etukäteen esimerkiksi edellisenä päivänä.
Kun saavut pressuhallimme ovelle, painamalla ovikelloa avaat keskusteluyhteyden toimistoon, josta sinulle aukaistaan ovi.

Mikäli keskusteluyhteys ei aukea, soittamalla numeroon 050 505 2030 vanhanaikaisen kännykkäpuhelun, saamme yhteyden auki. Aukaisemme toimistosta sähköisen lukon, jonka jälkeen voit aukaista oven.

Hallissa olevien puheyhteyksien avulla kuulemme toisemme koko ajan.

Itsepalvelupisteitä valvotaan etäyhteydellä niinä aikoina kun henkilökunta ei ole paikalla
Vaa´alle materiaalit laitetaan laaduittain. Laittaessasi vaa´alle materiaalia näet itse koko ajan vaa´an näytöstä paljonko painoa kertyy, ja vaaka siirtää saman tiedon toimistoon ohjelmistoomme. Meillä on myös haarukkavaunuissa eli pumppukärryissä vaa´at, joten isommat erät voi lajitella suoraan kuljetusastioihin ja punnita pumppukärryillä.
Neuvomme sinua koko ajan kameroiden ja kaiuttimien välityksellä ja voit myös kysyä neuvoa asiakaspalvelijalta, mikäli olet epävarma siitä mihin laatuun metallisi kuuluvat.

Kierrätysmateriaalien vientiin vaa´alle voit valita eri vaihtoehtoja: maitokärryt, ostoskärryt, trukkilavoja kauluksilla, nokkakärryt, pumppukärryt, akkulaatikon tai rullakot, joihin metalliset kierrätysmateriaalit lastataan ja joilla materiaalit viedään vaa´alle punnittavaksi. Pienemmät erät lasketaan suoraan vaa´alle. Punnituksen jälkeen kierrätysmateriaalit puretaan niille kuuluviin astioihin.

Kun kierrätysmateriaalit on punnittu tulee aika siirtyä hallissa olevaan toimistokonttiin. Toimistokontissa on viivakoodinlukija, jolle henkilökortin/passin tai ajokortin näytettyäsi siirtyvät tiedot ohjelmistoomme. Syötät vielä tilinumeron koneelle ja allekirjoitus samanlaiseen vempaimeen, mikä esimerkiksi postilla on käytössä, ja rahat siirtyvät tilillesi*. Jos et muista tilinumeroasi voit aina ilmoittaa sen meille myöhemmin!

Mikäli haluat asioida henkilökunnan ollessa paikalla, katso haluamasi pisteen palveluajat. Tarvittaessa järjestämme henkilökuntaa paikalle myös muina aikoina etukäteen sovittaessa.

  • Mikäli materiaalit vaativat tarkistuksen, suoritetaan tarkistus 48h kuluessa ja sen jälkeen maksetaan. Pankista riippuen voi siirtoon kulua muutama arkipäivä.

HENKILÖKUNTA ON ITSEPALVELUPISTEISSÄ SEURAAVASTI:

  • Lempäälän pisteessä maanantaisin ja perjantaisin klo 14:00 – 17:00.
  • Someron pisteessä torstaisin klo 14:00 – 17:00.
  • Porvoon pisteessä keskiviikkoisin klo 14:00 – 17:00.

Henkilökunnan läsnä ollessa maksamme tuodut kierrätysmateriaalit käteisellä, itsepalvelupisteen kautta tuodut materiaalit maksamme pankkitilille.


Isot asiat muodostuvat monista tekijöistä: