Tehdään yhdessä ekoteko: metalliromut meille ja rahat sinulle!


Itsepalvelupisteen toimintamalli

Lempäälässä Teollisuuskyläntie 4:ssä (Teollisuuskyläntie päättyy isoon betonihalliin, me olemme vasemmanpuoleisessa päädyssä pressuhallissa) toimii maailman ensimmäinen kierrätysmetallien ostopalvelupiste ilman paikalla olevaa henkilökuntaa. Näin voimme tarjota maailmanmarkkinahinnat kierrätysmetalleista paikallisesti. Itsepalvelupiste palvelee sovittaessa, mutta kauppa-auton kiireiden vuoksi toivomme että sovitaan aika tuonnillesi etukäteen. Henkilökunta on paikalla maanantaisin ja perjantaisin klo 14:00 - 17:00 sekä lauantaisin klo 10:00 - 12:00. Henkilökunnan läsnä ollessa maksamme tuodut kierrätysmateriaalit käteisellä, itsepalvelupisteen kautta tuodut materiaalit maksamme pankkitilille.

Kun saavut pressuhallimme ovelle, painamalla ovikelloa avaat keskusteluyhteyden toimistoon, josta sinulle aukaistaan ovi. Mikäli keskusteluyhteys ei aukea, soittamalla numeroon 050 505 2030 vanhanaikaisen kännykkäpuhelun, saamme yhteyden auki. Näyttämällä viivakoodillisen henkilökortin oven vasemmalla puolella olevaan lukijaan, aukeaa sinulle tilaus ja aukaisemme sähköisen ovemme.

Toimistosta aukaisemme sinulle oven. Hallissa olevien puheyhteyksien avulla kuulemme toisemme koko ajan ja kameroiden avulla tarkistamme laadut.

Laittaessasi vaa´alle materiaalia näet itse koko ajan vaa´an näytöstä paljonko painoa kertyy, ja vaaka siirtää bluetooth-yhteyden kautta saman tiedon toimistoon. Neuvomme sinua koko ajan kameroiden ja kaiuttimien välityksellä ja voit myös kysyä neuvoa asiakaspalvelijalta, mikäli olet epävarma siitä mihin laatuun metallisi kuuluvat.

Kierrätysmateriaalien vientiin vaa´alle voit valita eri vaihtoehtoja: maitokärryt, ostoskärryt, trukkilavoja kauluksilla, nokkakärryt, pumppukärryt, akkulaatikon tai rullakot, joihin metalliset kierrätysmateriaalit lastataan ja joilla materiaalit viedään vaa´alle punnittavaksi. Punnituksen jälkeen kierrätysmateriaalit puretaan niille kuuluviin astioihin.

Kun kierrätysmateriaalit on punnittu tulee aika siirtyä hallissa olevaan toimistokonttiin. Toimistokontissa on viivakoodinlukija, jolle henkilökortin/passin tai ajokortin näytettyäsi siirtyvät tiedot ohjelmistoomme. Syötät vielä tilinumeron koneelle ja allekirjoitus samanlaiseen vempaimeen, mikä esimerkiksi postilla on käytössä, ja rahat siirtyvät tilillesi**. Jos et muista tilinumeroasi voit aina ilmoittaa sen meille myöhemmin!

Mikäli haluat asioida henkilökunnan ollessa paikalla, olemme paikalla maanantaisin ja perjantaisin klo 14:00 – 17:00 ja lauantaisin klo 10:00 – 12:00***.

 

* Mikäli materiaalit vaativat tarkistuksen, suoritetaan tarkistus 48h kuluessa ja sen jälkeen maksetaan.
** Pankista riippuen voi siirtoon kulua muutama arkipäivä.
*** Tarvittaessa etukäteen sovittuina aikoina kuormanpurkuapua.

Isot asiat muodostuvat monista tekijöistä:

  • Lempäälän Turvapalvelu Oy: kamerat, kaiuttimet ja miljoona muuta yksityiskohtaa, www.turvapalvelu.net
  • Interque Oy: ohjelmisto, kuulostaa pieneltä mutta todellisuudessa kaiken a ja ö, www.interque.fi
  • Inter-Sähkö Oy: ilman tätä ei valot palaisi ja laitteet pelittäisi, www.intersahko.fi
  • Vaakatalo Oy: ilman tätä ei punnittaisi kierrätysmateriaaleja, www.vaakatalo.com
  • Romuliike Mäki Ky: kuljetukset, keräysastiat ja jatkojalostukset teräs- ja valimoteollisuudelle, www.romuliikemaki.fi